Sayfalar

10 Ocak 2014 Cuma

Kurukafalı Bilgsayar Kılıfım İngiltere'ye gitti!

Kurukafa Desenli Laptop Kılıfı
Hepinize Merhaba...

Bugün çok sevinçliyim. Etsy'den bir sipariş daha aldım. Kasım ayının sonunda kurukafa desenli iPad kılıfım ilk satılan işim olmuştu, Türkiye'de pek yaygın satılmayan bir tablet modeli için dikmem gerekti ve çok endişeli idim, acaba uyacak mı dikeceğim kılıfın ölçüleri diye. İnternetten boyutları öğrendikten ve sipariş veren kızımıza ölçüleri teyit ettirdikten sonra kartondan  bir maketini yaptım tabletin. Onun içi diktiğim kılıf buna uyuyor mu, uymuyor mu denedim ve diktiğim kılıf biraz bol olmuş gibi gözüktü gözüme.

Yeni bir tane dikmem gerekiyor diye düşünüp kumaş siparişi verdim İstanbul kumasci.com'dan, hemen ertesi gün elimdeydi kumaşım ve bir gün sonra göndermem gerekiyordu dikeceğim kılıfı. Bu kez de makinem bozulmasın mı? Nasıl panik yaptım kendimce, anlatamam. Anneme koştum hemen onun da bir dikiş makinesi var. Fakat ben onun makinesine tamamen yabancıyım, onun makinesinin de masurasında bir problem çıktı, hani denir ya "sakınan göze çöp batar" diye. Ben tam umudu kesmişken annem makinesini tamir edebilmeyi başardı ve sonunda tablet kılıfımın dikilmesini tamamlayabildim.

Hemen ertesi gün gönderdim. Velhasıl 10 gün sonra alıcısına ulaşmış, merakla beklemekteydim "acaba nasıl oldu, uydu mu tablete?" diye. O kadar övgü dolu sözler yazmış ki alıcı, çok beğenmiş tablet kılıfımı ve tam olmuş, "bir eldiven gibi uydu" yazmış. Nasıl sevindim anlatamam.

Şimde de dizüstü bilgiayarı için bir kılıf istedi benden ve diktim, u kez kendisinden bir kaç gün fazladn zaman istedim, ne olur ne olmaz bir aksilik olur da gecikirse problem olmasın diye. Kabul etti.

Dikişini tamamladım ve bugün de postaya verdim. Aşağıya resimlerini koyduğum Toshiba dizüstü bilgisayarı için diktiğim ve İngitere'ye gidecek olan kılıfı göreceksiniz. Bu kez fermuarlı olmasını istediği için fermuarlı olarak diktim.

Umarım siz de beğenirsiniz.

Kurukafa Desenli Laptop Kılıfı

Bu dizüst bilgisayar kılıfı İngiltere'ye gidecek. 

Kurukafa deseni laptop kılıfı

Kurukafa deseni laptop kılıfı

Kurukafa deseni laptop kılıfı

Kurukafa deseni laptop kılıfının desenine yakından bakış

Kurukafa deseni laptop kılıfı 

4 yorum:

  1. Büyük maceralar atlatmışsın ama sonunda başarmışsın :)) Çok da güzel olmuş. Kuru kafaların çiçeklerine bayıldım, sevgilerimle :))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Hülya Hanım, yorumunuz için. Kurukafa ve çiçek ikilisi garip ama güzel bence de...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir çalışma daha olmuş.Ellerinize sağlık.
    Etsy paylaşım sayfasında fotoğraf yüklemede sorun yaşıyorum.Sizde de sıkıntı oldu mu?Sıkıntı diyorum _ 3 gündür pixselleşmeyle alakalı doktora yapacak kıvama geldim de :))

    YanıtlaSil
  4. Meral Hanım, ben kolayca yükledim hiç sorun yaşamadım, bilmem ki siz neden yükleyemediniz? Bana bu gibi durumlarda eşim yardım eder ben pek teknolojiyle iyi geçinen birisi değilim. Keşke size yardımım dokunabilse! Teşekkür ederim yorumunuz için...

    YanıtlaSil