Sayfalar

21 Aralık 2011 Çarşamba

Keçeden kesilmiş motifler

keçeden kesilmiş, ütüyle yapışan aplike keçi motifi

Elimde kesmemin imkansız olduğu bazı motifleri laser ile kestirdim. Fakat böyle bir işe kalkışınca tek bir tane değil bir kaç tane kesilmesi gerekiyor malzemenin ziyan olmaması için. Ben de bu motiflerden ihtyacımdan fazla olanlarını satmaya karar verdim. Pasajımda bulabilirsiniz.

keçeden kesilmiş, ütüyle yapışan aplike motifler

keçeden kesilmiş, ütüyle yapışan aplike kurbağa motifi

keçeden kesilmiş, ütüyle yapışan aplike su yılanı motifi

keçeden kesilmiş, ütüyle yapışan aplike kuş motifi


16 yorum:

  1. canım çok güzeller ellerine sağlık

    çekilişime beklerim:)) bloğunda da duyuyurursan çok sevinirim:)

    http://hayatreceli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. çok şirinler makasla bu kadar detaylı kesmek imkansız gerçekten bu laser kesme cihazı pahalı birşey mi?

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Reçelim, teşekkürler güzel düşüncelerin için. Çekiliş ve hediye olayına biraz uzak bakıyorum şimdilik. Fakat fikir de değiştirebilirim, belli olmaz. Biraz üşeniyorum onca şeyi yapmaya sanırım ondan. Sana ve katılımcılara iyi şanslar ve bol eğlenceler...

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Noblesse, çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Bu laser kesme makinaları çeşitli amaçlara göre farklı modelleri ve markaları olan aletler. Sadece keçeyi değil belli incelikteki tahtayı, çeşitli kalınlıkta plastik malzemeleri de kesebiliyor. Ben henüz almadım şimdilik almayı da düşünmüyorum. 10.000,00 USD ile 15.000,00 USD arasında değişiyormuş fiyatları. Tabii tüm bu bilgiler benim bildiğim ve anladığım kadarıyla böyle, belki daha ucuzu veya daha pahalısı da vardır da ben bilmiyorumdur. Selamlar ve sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Motifleriniz çok hoş. Ben size laser aletini sormak istiyorum, keçeyle ben de haşır-neşir olduğumdan nerede satıldığını öğrenmek istedim. Kolaylıklar diliyorum size.

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler Melike Hanım. Bu laser aletinden bende de yok, ben Tekstilciler Çarşısı'nda bir yerde kestiriyorum. İnternette araştırdım fakat almak cazip gelmedi bana. Eşim grafiker olduğu için desenlerin tasarımlarını o yapıyor veya buluyor ve laserle kesilmesi için o gönderiyor. Bu desenlerin vektör formatında gönderilmesi gerekiyor, jpg veya diğer fotograf formatlarında gönderilemiyor. Bildiğim kadarıyla tabii.

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar güzel, bayıldım sayfana, ellerine, emeklerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim, ben de MTK.da sordum ama kesmiyorlar (İzmir'de), neyse biz elle kesmeye devam demek ki bu durumda, kim bilir belki de böylesi daha hoş olabilir, değil mi:))) (kendimizi avutacağız ya)

    YanıtlaSil
  9. ...traigo
    sangre
    de
    la
    tarde
    herida
    en
    la
    mano
    y
    una
    vela
    de
    mi
    corazón
    para
    invitarte
    y
    darte
    este
    alma
    que
    viene
    para
    compartir
    contigo
    tu
    bello
    blog
    con
    un
    ramillete
    de
    oro
    y
    claveles
    dentro...


    desde mis
    HORAS ROTAS
    Y AULA DE PAZ


    COMPARTIENDO ILUSION


    CON saludos de la luna al
    reflejarse en el mar de la
    poesía...




    ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE FLOR DE PASCUA ENEMIGOS PUBLICOS HÁLITO DESAYUNO CON DIAMANTES TIFÓN PULP FICTION, ESTALLIDO MAMMA MIA, TOQUE DE CANELA ,STAR WARS,

    José
    Ramón...

    YanıtlaSil
  10. ¡Hola Jose Ramon, Gracias para el comentario. Lo siento, no entienden el español :(
    Sin embargo, "traductor Google" para tratar de entender a través de.

    YanıtlaSil
  11. süperler !!
    baska sekillerde oldugunu düsünsene kalp falan !! cok güzel

    YanıtlaSil
  12. want more fashion; teşekkür ederim yorumun için. Evet, başka başka şekillerde olanlar da var. Fakat henüz fotograflarını çekemediğim için bloguma koymadım.

    YanıtlaSil
  13. Sevgili ehlikeyf,motifler çok güzeller.Yaptıkların da öyle. Gözlük kabındaki motifi de pek beğendim. Ben de kendinden yapışmasını sağlayan yapıştırıcı tabakayı nereden ve nasıl temin edebileceğimi sormak istiyorum;yazar mısın lütfen?

    YanıtlaSil
  14. Nalan Hanımcım, o malzemeyi laser kesimi yapan kişiler kesmeden önce tüm tabakaya yapıştırıyorlar. İnanın malzemenin adını ben de bilmiyorum. Bizim işimiz matbaalarla ve baskı yapan firmalarla olduğu içim biraz da benim hatırımı kırmamak için sanırım, küçük küçük parçalar da olsa endüstriyel miktarlarda olmasa da bu külfete katlanıyorlar. Ben de kestirdiğim zaman tüm bir tabakayı dolduruyorum farklı desenlerle ayıp olmaması için.

    YanıtlaSil