Sayfalar

21 Ekim 2013 Pazartesi

Goblen Kumaştan Tablet Bilgisayar Kılıfı

Samsung GT-N8005 model tablet için diktiğim kumaş kılıf

Sonunda benim de bir tablet bilgisayarım oldu. Oğlum ve eşime ilk başta söyledim: "Lütfen buna dokunmayın, ben, sadece ben bu tablete yükleme yapayım, ayarlarıyla ilgileneyim." Onlar benden daha fazla teknik detay bilgisine sahip olduklarından zaman zaman benim kullandığım dizüstü olsun masaüstü olsun bilgisayarlara "benim iyiliğim için" çeşitli programlar yüklüyor, denemelerde bulunuyorlardı. Aslında ben sık sık başım sıkıştığında onlardan yardım istediğim için bütün bunlara da izin vermiş oluyordum. Fakat bu kez ben ne olup bittiğini izleyemediğimden sürekli yardım isteyen konumunda idim.

Artık sorunları kendim çözebilmek, kendi seçtiğim düzenlemeleri yapmak için daha fazla zaman ayırmanın en iyi seçenek olduğuna karar verdim. 

Kumaş kılıfımın düğmesi ahşap, penguen şeklinde.
Malum, penguen sempatimiz var :)

Neyse, işin bu kısmı bir yana. 

Gelelim bu tablet bilgisayar için diktiğim kılıfa. Yeni bir tabletim olduğu için gözüm gibi korumak istiyorum, çantamın içinde taşırken bir şeyler ekranını çizecek diye ödüm patlıyor. Bu yüzden üşenmedim, bütün bir gece geç saatlere kadar oturup bu kılıfı diktim. Hem hafif, hem de şık oldu. Tam istediğim gibi. Fakat fotoğrafları bu tabletle çektiğim için, tabletimin kendisi kılıfının içinde değil fotoğraflarda :-)

Bilgisayar çantası olarak da adlandırılabilir,
çünkü "kılıf" biraz zayıf kalıyor galiba tanımlamak için...

Bu tür bir şey dikerken http://emeksensin.com/ehlikeyf66 adresindeki dükkânım için de bir tane yapıyorum. Birisi yaptığım bir şeyi satın aldığında seviniyorum. Para ile ilgisi olmayan bir sevinç bu, birilerinin benim elimden çıkmış, benim tasarladığım bir şeye para ödeyip sahiplenmesini, bir çeşit başarı olarak görüyorum. 

İşte böyle. Hepinize iyi bir hafta diliyorum. Sevgilerimle... 

Şık bir tablet kılıfı oldu. Tabletim güvende artık! 







8 yorum:

  1. Çok güzel olmuş yine, üstündeki desenler çok zarif, çok zevkli...
    25 yıldır bilgisayarda sular seller gibi yazmama rağmen, bilgisayardan bihaberim, hiç anlamıyorum maalesef :( Teknoloji özürlüyüm zaten, kumanda kullanmayı bile beceremeyecek kadar hem de ;) Olsun, koca kişisi çok meraklı bunlara zaten, bi evde iki teknoloji delisi fazla olurdu ;)
    Çok uzattım yine di mi, pardon :)
    Diyecektim ki güzel günlerde güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Esencan, bizlerin bu aletleri kullanabilmemiz için asgari ne gerekiyorsa onu bilmemiz yeterli aslında. Sen yazı yazmak için kullanıyorsun örneğin, Word veya benzeri bir programı kullanabiliyor olman yeterli, fazlasına ihtiyaç duyarsan öğreniyorsundur zaten. Ben de öyle. Çağımızın hastalığı bilgi fazlalığı, gereksiz bilgilerle beyinlerimizin işgal edilmesi. Ben de lafı uzattım galiba :).
      Teşekkür ederim güzel yorumun için. Sevgiler...

      Sil
  2. Ellerinize sağlık şık bir kılıf olmuş. Tabletinizide keyifle kullanın.

    YanıtlaSil
  3. Tabletinizi güle güle kullanın.
    Kumaşınızın desenini de çok beğendim.
    Güzel günlerde kullanın:))

    YanıtlaSil
  4. Elinize sağlık çok güzel olmuş tablet kılıfınız. Blogunuzu yeni keşfettim bana da beklerim.Sevgilerle...
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Necla Hanım. Sevgilerimle!

      Sil