Sayfalar

21 Kasım 2014 Cuma

Noel Kermesi İçin - 3


Bu sene ahşap boyama kursuna gitmeye başladım. Yaptığı ahşap boyama işlerini beğeniyle takip ettiğim Mehtap Kaya'nın çalışmaları beni buna heveslendirdi doğrusunu söylemem gerekirse. Yukarıdaki resimde ilk çalışmam olan tepsiyi görüyorsunuz. Dekupaj yöntemiyle yapılmış bir tepsi. Sonra aynı teknikle bir de kutu boyadım.


Bunlar ilk çalışmalarım ve tabii ki hataları var, henüz işin başındayım. Fakat bunları pek çok arkadaşım beğendi ve kermeste kullanmak üzere yenilerini yapmam konusunda beni ikna ettiler. Şimdi hummalı bir çalışma içinde bu kutu ve tepsiden 15'er tane yapacağım. Bir hafta içinde tamamlamam lazım. Umarım beğenilir yapacaklarım.

Hepinize sevgiyle yaşayacağınız bir haftasonu diliyorum...

 

5 yorum:

  1. bende ahşap boyamaya başladım belediye kursuna gidiyorum. ama sizin yaptıklarınıza baktım kendi yaptıklarımı beğenmedim:( son tepsideki yekpare bi transfermi bunlar dekupaj kagıtlarımı yoksa başka bir tranfermi:)
    bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıldız Hanım, geç cevabım için beni bağışlayın. Eminim sizinkiler de güzel olmuştur! Emek sarf edilen hiç bir şeye çirkin denilemez, sizin göz nurunuz var, elinizin emeği var! Tepsiye dekupaj yaptığım resimleri internetten buldum ve kuşlu olan tepsideki dekupaj kağıdı bütün. Yani tepsinin tabanının ölçüsüne göre ayarlayarak fotokopi çektirdim. Sevgiler...

      Sil
  2. Son zamanlarda duyduğum en güzel şey,çok zarifsiniz arkadaşım.Blog paylaşımına tam da bu yüzden başlamıştım,model arayan bir şeyler yapmak isteyen arkadaşlarıma bir parça faydam oluyorsa ne mutlu bana.Çalışmalarınızada bayıldım zaten temiz ve zevkli işler yapıyordunuz bu konudada çok güzel şeyler yapacağınızdan eminim.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hanımcığım, size ancak şimdi cevap yazdığım için beni anlayışla karşılayacağınızı biliyorum. Her ne kaddar yüzyüze tanışmasak da yıllardır blogunuzu hiç aksatmadan izliyorum, sizi az çok tanıyorum artık. Son derece hoşgörülü ve mütevazı bir insansınız. Yüreklendirmeniz için teşekkür ederim. Zaten ahşap boyama çalışırken içim rahat, nasıl olsa sorabileceğim birisi var güvenini sizden aldığım için kendimi daha cesur hissediyorum. Tekrar teşekkürler. Sevgiler...

      Sil
  3. Üçü de birbirinden güzel, ellerinize sağlık :)
    Devamını da merakla bekliyorum
    sevgiler

    YanıtlaSil