Sayfalar

11 Şubat 2015 Çarşamba

Sevgililer Günü Kermesindeyim! 13 Şubat Cuma, Dibeklihan, Bodrum




Sevgililer Günü'nü itiraf edeyim, pek sevmem. En hassas ve mahrem duygularımızın ticari amaçlarla sömürülmesi beni rahatsız eder.

Diyorum ki, eğer birisini seviyorsanız bir tatlı bakış, bir içten söz yeter de artar bile o kişi de sizi seviyorsa. Sevmiyorsa zaten dünyayı serseniz ayaklarına bir anlamı yok. Sevdiğiniz kabul etse de hediyelerinizi, tüm bu pahalı hediyeler sizi sevmesini sağlamaz ki!

Niyetim karamsarlık yaymak değil. Sadece sevmek üzerine düşünmemiz için sarf ediyorum bu lafları. Sevmek güzel bir şeydir ve sevgi çok değerlidir. Dünyanın en pahalı hediyesi bile çok ucuz kalır sevginin değeri karşısında. Çok mu klişe oldu? İnandırıcı gelmiyor belki de. Beni anlayan anlar, fazla ahkam kesmeyeyim.

Bunca ahkam kestikten sonra, Sevgililer Günü Kermesi'ne katılmamın abes olduğunu düşünmemeniz için kendimi ifade edeyim:

Efendim, tabii ki hiç bir hediye sevgiyi satın alamaz, gerçek sevginin yerini tutmaz ama bu hediye almayın, vermeyin demek anlamına da gelmez elbette. İmkanınız varsa, incelikle seçilmiş bir hediye unutulmaz bir hatıradır. Hediye alırken oflayıp puflayan bir kişi gördüğümde çok üzülürüm hediye alınan kişi adına! Öyle oflanıp puflanacağına almasa daha iyi değil mi?

Velhasıl, sevdiğiniz için, kendiniz için gerçekten gönlünüzden istiyorsanız hediye almayı, biz 13 Şubat Cuma günü saat 10:00 - 17:30 arasında sevgiyle, gönülden çaba sarf ederek yaptığımız işlerimizle sizi ve sevdiklerinizi mutlu edeceğine inandığımız hediye seçeneklerimizle Dibeklihan'da olacağız!

Bekleriz!









3 yorum:

  1. aynen katılıyorum hiç bir hediye gerçekten sevginin yerini tutmaz..sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Birini mutlu etmek için yaratılmış güzel bir bahane olarak görüyorum sevgililer gününü :)) Küçüğü büyüğü elbette farketmez, önemli olan düşünmek, zaman ayırmak ''oflayıp puflamadan'' ufacık bir şey almak :))
    Kermeste bol satışlar :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Oh, Bodrum sıcacık... :) Ben de beklerim...

    YanıtlaSil