Sayfalar

25 Ocak 2012 Çarşamba

Siyah keçeden bardak altları


Bir müzik tutkunu olarak elimde keçeyi laser ile dilediğim tasarımda kestirebilmek gibi bir olanak varken bunu yapmamazlık edemezdim. Benim için -tabii ki pek çoğumuz için olduğu gibi- müzik günlük hayatımın bir parçası. Öyle topluluklar, öyle şarkılar ve öyle sanatçılar var ki vaz geçilmezdirler. İşte kendimce vaz geçilmez bulduğum bu şarkıların, müziklerin bazılarının eşim grafik tasarımını yaptı. Laserle kesildiler ve sonrası işte karşınızda.






İşlerimde hep Batı müziği seçmem sadece bir tesadüf ve galiba daha kolay olduğu için. Türkülerin ayrı bir yeri vardır mesela dağarcığımda. Evde sazım ve gitar (eşimin) yanyana dururlar. Saz çalmayı da severim. Fakat türkü söylemek çok yaptığım bir şey değil nedense. Çalmayı tercih ediyorum.   



Hızımızı alamayıp bu bardak altları için bir kutu bile yaptık. Resimde bu kutunun taslak halini görüyorsunuz.

Sıra siparişleri almak ve üretime geçmekte :)

Selamlar...

28 yorum:

  1. bardak altlıkları süper olmuş da lazer ile kesimi anlamadım, bilgi verirsen sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. müzik seven insanın hali bir başka oluyor , çok yaratıcısınız , çok beğendim , teşekkürler sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Çoook beğendim çoook. İlginç şeyleri çok seviyorum. Kutusu da harika olmuş. Ellerine sağlık. Keyifle kullan.

    YanıtlaSil
  4. çok güzeller canım..siparişin bol olsun seri üretime geçesin...

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel tasarımlar,bende çok beğendim

    YanıtlaSil
  6. siparişin bol olsun hepsi ayrı güzel ve devamı gelsin kimbilir neler çıkar ortaya daha.

    YanıtlaSil
  7. Noblesse; tıpkı daha önce yaprak, ağaç ve çiçek desenlerini laser ile kestirdiğim gibi bu bardak altlıklarındaki desenleri de aynı sistem ile İzmir'da Ata Transfer adlı bir yerde kestirdim. Onlara e-posta ile Corel adlı çizim programında oluşturulan tasarımlar gönderildi. Onlar da laser ile kesip bize kargoladılar. Ziyaretin ve yorumun için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. Zeynep, müzik seven ve dinleyen insanların başka olduğunu ben de hep düşünürüm. Kim müzik sevmez ki denilebilir, haklısınız, herkes müzik sever ve dinler fakat kimisini bu müzikler alır götürür, dünyayla bağı kopar o melodiyi, o ezgiyi dinlerken. Neyse, Zeynep'ciğim bloğuma gelip yorum yazdığın için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. Renkli Kalemler, bloğumu ziyaret edip yorumunla beni olumladığın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. Dilek, seni gidi kar fotoğrafçısı seni :) Şaka bir yana, ziyaretin ve güzel yorumun için çook teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  11. Elif Hatice'ciğim, bakıyorum çekilişlerle pek meşgulsün. Seni milletvekili seçmek lazım. Şaka, şaka. Bloğuma gelip bana düşüncelerini ifade ettiğin için sevindim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  12. Nazan, hâlâ senin şu en son bitirdiğin beyaz bebek battaniyesi gözümün önünde. Bebekler için beyazın ne kadar şık ve bir bebeğe en çok yakışan renk olduğunu düşünüyorum. Bloğumu ziyaret ettiğin ve düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  13. Elif Ayvaz, hoşgeldin! Bloğumu ziyaret edip yorum yazmaya değer bulduğun için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  14. Fiamma'cığım Amin Amin! Yorumunu okuduktan sonra fena halde gaza geldiğimi belirteyim. Artık yaptıklarım güzel mi olur, çirkin mi olur bilemem. Kaptırırsam bana dur deyin. Güzel yorumun ve bloğuma geldiğin için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  15. harika olmuş gerçekten, çok beğendim. ellerinize sağlık. bol bol siparişler gelir umarım. bu arada skeçeleri kestiğiniz laserin nasıl birşey olduğunu merak ederken yorumlar arasında verdiğiniz yanıtı gördüm. acaba istanbul'da ben de yaptırabilir miyim diye düşünmeden edemedim. keçe ile çalışmaya yeni başlayan biri olarak merakımı mazur görün lütfen :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Modern Rapunzel, Eminim İstanbul'da çok daha fazla yer vardır bu işlem için. Keçe ile çalışmak çok keyifli,bir nevi terapi gib. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Her zaman yardım etmeye hazırım. Güzel yorumun ve ziyaretin için teşekkür ederim.

      Sil
  16. ayy şu keçe işine bende giricem valla böyle gördükçe içim gidiyor yaa bayılıyorumm:)

    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reçelim, bence gir. Sen çok daha güzelini yaparsın, hiç kuşkum yok. Tüm bu işleri yaparkenki süreç çok zevkli.

      Sil
  17. Keçeye hayranım :) saz çalabilmeniz ne güzel ben herhangi bir enstrüman çalamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keçe gerçekten hayran olunacak bir malzeme. Senin yazında anlattığın keçe ustası gibi bu işin gerçek zanaatini yapan kişileri kollamalı, desteklemeli, pamuklara sarmalı. Bir enstrüman çalmaya gelince; bence kelimelerle ifade edemeyeceğin herşeyi bir ezginin yol gösterişiyle bir yakın dostunla paylaşmak demek. Özellikle saz benim için öyle yakın bir arkadaş. Ziyaretin ve güzel sözlerin için teşekkürler.

      Sil
  18. kece hic calismadim ama ,,,,,,,
    bence keceyi konusturmussunuz
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cihan Hanım'cım, henüz bir kaç aydır bu işlerle haşır neşir olarak ben yorumunuzla çok gurulandım, şımartım. Teşekkür ederim, ziyaretiniz ve sözleriniz için.

      Sil
  19. Harika olmuş,bol satışlar dilerim:)ah ah yarama parmak bastınız,lisedeyken saz kursu açılmış ve babam göndermemişti,ne çok istemiştim oysa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuray Hanım, hiç bir zaman geç değil. Saz kolay öğrenilen bir enstrüman. Yakın olsak ben seve seve size öğretirdim. Ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  20. Dina, Thank you for your visit and nice words.

    YanıtlaSil
  21. merhaba bloğuma hoşgeldiniz bende keçe ile çalışmayı çok seviyorum güzel paylaşımlar dilerim sevgiler

    YanıtlaSil